Werken bij Spark

Bij ons werk je in een inspirerende en dynamische omgeving aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving. Naast een uitdagende functie bieden we goede arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s.

Je bent onderdeel van een team waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Samen met je collega’s denk je na over trends, ontwikkelingen en mooie oplossingen waarmee we onze opdrachtgevers nog beter kunnen helpen.

We bieden je volop kansen voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Waar ligt jouw talent? Ontdek het bij ons!

We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt en besteden daarom veel aandacht aan jouw inwerktraject. We zorgen voor coaching, begeleiding en een eigen mentor. Natuurlijk bieden we ruimte voor training en opleiding.

In onze ‘Sparklabs’ dagen we elkaar uit om trends te vertalen naar ons vakgebied en om innovatieve producten te ontwikkelen. Dit maakt ons toonaangevend in ons vakgebied.

Aan de slag voor onze opdrachtgevers betekent werken voor aansprekende klanten. Help jij mee om hun ambities waar te maken?  Jouw bijdrage doet ertoe.

We geloven niet alleen in hard werken, maar ook in ontspanning. Daarom organiseren we regelmatig gezellige BBQ’s, sportclinics en uitdagende uitjes. En de vette vrijdagborrel.

Actuele vacatures