Ruimte voor ideeën creatief talent een mooie zaak natuur ontspanning de kids elkaar advies jouw ontwikkeling

Wij zijn Spark! Een informeel adviesbureau met 20 eigenwijze, maatschappelijk betrokken professionals die vol passie werken aan mobiliteitsvraagstukken en aan het parkeervak in het bijzonder.

Als adviesbureau en strategisch partner hechten we veel waarde aan het delen van kennis, zowel binnen ons team als daarbuiten.

Bij ons gaan innovatie en kennis hand in hand. We blijven voortdurend op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen. En dagen elkaar uit om deze trends te vertalen naar ons vakgebied en om innovatieve producten te ontwikkelen. Dit maakt ons toonaangevend in ons vakgebied.

We willen iets bereiken. Iets moois. We zien een betere wereld voor ons en zetten de stappen om daar te komen. Dat doen we elke dag en in elk project.

Als mens en als organisatie staan we voor wat we geloven: meer leefbare ruimte door slimmer parkeren.

We zijn open minded. We geven ruimte aan frisse ideeën van partners, relaties en collega’s.

Wie zijn wij?

Lizzy Bavius

Pieter Bergsma

Ernst Bos

Angelique Breukel

Pieter Delleman

Edward van Dijk

Rob Ebbing

Gilleon Fraai

Edwin van der Gracht

Erwin van Hout

Michel Houtkamp

Stan van de Hulsbeek

Marije Kerlen

Leticia Lindenberg

Arie Pijp

Welmoed Rieff

Ed van Savooyen

Ward Wedman

Jeroen Wijsman

Coöperatie

Bij Spark geloven we sterk in de waarde van iedereen. Of je nu frisse inzichten uit je studie meebrengt of jarenlange ervaring hebt, elke medewerker speelt een belangrijke rol in ons succes en is bij ons even belangrijk.

Voor ons is een coöperatie van medewerkers daarom de logische eigendomsvorm voor ons adviesbureau. We willen onze eigen baas zijn, zelf verantwoordelijkheid nemen voor onze resultaten en de vruchten ervan plukken. Op een wijze dat werk en privé in balans zijn. Waarbij we oog hebben voor de talenten en drijfveren van onze collega’s.

Samen verantwoordelijkheid nemen en samen werken aan een betere ruimte.