Adviseur met impact gezocht

Wil jij als adviseur impact hebben? Wil jij met goede ideeën over parkeren van auto’s en fietsen bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving? En aan een duurzame, bereikbare stad? Lees dan verder!

Waar staan wij voor?
De wereld verandert. Maatschappelijke thema’s als klimaat, mobiliteit en een tekort aan woningen staan centraal. Mensen willen wonen en werken in een aantrekkelijke omgeving, die duurzaam is en tegelijkertijd bereikbaar.

Wij geloven dat we met parkeren impact kunnen hebben op de leefbaarheid en bereikbaarheid van een stad. En daarmee op de kwaliteit van leven voor alle bewoners en bezoekers. Dit vraagt om een integrale blik op de leefomgeving en slimme oplossingen als het gaat om parkeren.

Hoe draag jij hieraan bij?
Help jij mee om de ambities van onze opdrachtgevers waar te maken? De juiste inpassing van het parkeren heeft grote invloed op het slagen van een plan. Jouw bijdrage doet er toe. Want parkeren gaat over veel meer dan auto’s of fietsen. Daarom willen onze opdrachtgevers met jou samenwerken aan een visie op parkeren en mobiliteit en aan het daadwerkelijk uitvoeren ervan.

Wie zijn wij?
Wij zijn een informele organisatie waar 20 eigenwijze, maatschappelijk betrokken professionals werken met passie voor het parkeervak.

Bij ons heb je veel ruimte en vrijheid en bepaal je zelf je grenzen. Dit vraagt zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wij bieden volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Het initiatief ligt bij jou.

Om als team op de hoogte te blijven en kennis te delen, spreken we elkaar regelmatig tijdens overleggen. Innovatie en kennis gaan bij ons hand in hand. We zitten bovenop maatschappelijke ontwikkelingen. Met ons hele team en in ‘Sparklabs’, waar we op een onderwerp focussen, bedenken we creatieve oplossingen. Hier dagen we elkaar uit om maatschappelijke trends te vertalen naar ons vakgebied of producten te ontwikkelen.

Naast hard werken, is er ook ruimte voor ontspanning. Zo borrelen we regelmatig en organiseren we  sportclinics en BBQ’s. En lunchen we met elkaar aan onze grote eettafel.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Een werkweek bij Spark kenmerkt zich door afwisseling. De ene dag schrijf je een offerte om die gave opdracht binnen te halen, om vervolgens een online brainstorm te leiden waarin je samen met het projectteam maatschappelijke ontwikkelingen bespreekt en de gevolgen ervan voor jullie project. De andere dag werk je als projectleider samen met je opdrachtgever aan de ontwikkeling van een visie op parkeren of de implementatie ervan. En schrijf je die scherpe blog voor een vakblad over het inpassen van parkeren bij nieuwe ontwikkelingen.

Welke ervaring heb jij?
  • Ervaring op het gebied van mobiliteit of stedenbouw
  • Bij voorkeur ervaring met (het opstellen en uitvoeren van) parkeerbeleid
  • Bij voorkeur ervaring met werken in opdracht van gemeenten of in een gemeentelijke omgeving

Zin om ons team te versterken?
Ben je enthousiast over deze functie en wil je graag bij ons werken?

Solliciteer nu via onderstaande button en voeg je cv met motivatie toe. Of bel voor meer informatie naar 070-3177005 en vraag naar Welmoed Rieff.