Afstudeerstage

Heb jij interesse in een afstudeerstage bij ons?

Afstudeerders zijn altijd welkom om hun onderzoek bij ons uit te voeren. Een voorbeeld is het afstudeeronderzoek over de effecten van smart mobility op de parkeersector.

Ideeën voor je eigen project zijn er volop, er verandert zoveel in onze mobiliteit: deelmobiliteit, duurzaam elektrisch vervoer, betere fietsverbindingen, zelfrijdende auto’s. Alles heeft invloed op hoe we deze vervoermiddelen parkeren, de ruimte die dat vraagt en de kosten ervan. Meer huizen in de stad, verstedelijking, urban farming, te veel om op te noemen.

Bij parkeervraagstukken heb je met alles te maken. Of het nu gaat om de inhoud of om het proces. Steeds vaker werken overheid, burgers en bedrijven samen aan oplossingen. Ook dat is onze wereld, waaraan jij kan bijdragen.

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt HBO of WO denk- en werkniveau
  • Je zoekt een afstudeeronderzoek op het gebied van parkeren en mobiliteit
  • Je toont initiatief

Dan is het tijd om contact met ons op te nemen!

  • Natuurlijk regelen wij een laptop en een inspirerende werkplek voor je
  • Zorgen we voor een onkostenvergoeding
  • En passende begeleiding

Heb je een interessant voorstel voor een afstudeeronderzoek? Dat impact heeft op de wereld van parkeren en mobiliteit? Of wil je dit samen met ons ontwikkelen? Dan horen wij het graag!

Zin om jouw afstudeeronderzoek bij ons uit te voeren?
Solliciteer nu via onderstaande button en voeg je cv met motivatie toe. Of bel voor meer informatie naar 070-3177005 en vraag naar Welmoed Rieff.