Ward Wedman

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de wereld van parkeren. Wat ooit begon als een bijbaan als centralist op een meldkamer van meerdere parkeergarages, groeide uit tot een voltijd functie waar ik mij bezig hield met het beheer van diverse on- en offstreet parkeerlocaties en een aantal fietsenstallingen.

Ik ben zeer geïnteresseerd in de interactie tussen bezoekers en techniek. Hoe ervaren bezoekers bijvoorbeeld een parkeergarage, een fietsenstalling of een parkeerautomaat op straat? Op welke manier kan technologie bijdragen aan een optimale beleving? En welke rol zullen toekomstige technologische ontwikkelingen hierin spelen?

Vanaf april 2023 mag ik de gelederen versterken bij Spark, waar ik mij voornamelijk zal richten op het adviseren bij (complexe) vraagstukken met betrekking tot het beheer en de exploitatie van parkeervoorzieningen. Dankzij mijn achtergrond heb ik veel kennis opgedaan over de werking van parkeerapparatuur, randapparatuur en voeren van beheercontracten voor opdrachtgevers. Ik kijk ernaar uit om deze ervaring in te zetten in mijn nieuwe rol als adviseur bij Spark.

Contact? Mail mij: wardwedman@spark-parkeren.nl